Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Biztos hogy úgy össze tudja...

Biztos hogy úgy össze tudja húzni a fogaimat a fogszabályzó, hogy a lyuk már egyáltalán nem fog látszódni mikor leveszik? Nem lesz rés vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
4 (2-2) fogamat kell kihúzni az alsó-felső fogszabályzóhoz. A 4eseket. De most hogy az elsőt kihúzták kicsit beparáztam, hogy mi lesz, ha nem fognak majd összeérni a fogaim? Mert tök nagy lyuk van és azért messze vannak a fogaim egymástól.
2010. máj. 4. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szívesen megnyugtatnálak,de fogalmam sincs:)az tuti,hogy összébb húzza,de hogy tökéletesen?A fogorvos sok ilyet csinált már,higgyünk neki...
2010. máj. 4. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, teljesen össze fogja húzni, emiatt ne aggódj!
2010. máj. 4. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
tényleg neked is ez volt? mert eddig mindenkitől cska azt hallottam, hogy max 1-2 fogat kellett húzni... de 4et??
2010. máj. 4. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ez. Mind a négy 4-es fogamat ki kellett húzni, mert úgy nőttek a hármas fogaim (azaz a szemfogak), hogy jóformán befelé tolták a 4-eseket mert a saját helyükre nem fértek be, kicsi volt a hely. Aztán kihúzták őket (akkor én is meg voltam ijedve, hogy mi lesz ebből) és feltették a fogszabályzót. Minden második héten mennem kellett a doktornőhöz, hogy meghúzza a csavarokat hátul és kb. 7-8 hónap alatt teljesen zárt lett a fogsorom, minden a helyére került. Utána még fent volt kb. 1 évig a fogszabályzó, hogy a fogaim az új helyükön is maradjanak és csak utána vették le. Még ezután is kellett éjszakai fogszabályzót használni további egy évig, de az már bakfitty volt. Azóta is a helyükön vannak a fogaim és egyáltalán nincs rés köztük.
2010. máj. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!