Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az íny közelébe lévő lyukat,...

Az íny közelébe lévő lyukat, amit az állandó fogszabályozó gyűrűje okozott, Hogyan tömik be? Valami olyasmit is mondtak hogy íny alatti.

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A technikáját nem tudom, de nyugodj meg, biztosan betömik! Nekem is lett egy ilyen nemkívánatos lyuk a fogszabályzó gyűrűje alatt, egészen az ínyem tövében, még valami "tasak" (így mondták) is kialakult ott az íny alatt. Olyan szépen betömték, hogy azóta sincs semmi bajom vele, pedig már kb.16 éve történt.
2010. máj. 4. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:
jobban fájt mint más tömés?
2010. máj. 4. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is lett ilyen. A doki először akart adni érzéstelenítőt, de aztán valamivel megnézte, hogy érzékeny-e a fogam (vattára fújt valamit, ezt nyomkodta a fogamhoz), és mivel nem éreztem semmit, ezért elkezdte szuri nélkül fúrni. Azt mondta, ha fáj, szóljak és ad szurit. De semmit nem éreztem. :)
2010. máj. 11. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
2. ez megnyugtató.:)
2010. máj. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!