Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a gyökérkezelés?...

Nagyon fáj a gyökérkezelés? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olvasgattam it gyakon a gyökérkezelésről h fáj e meg stb. És mindenki azt irta h nem nem meg minden és tök megnyugodtam, de akkor megláttam h azt irta alaki h csak akkor fáj ha be van fyulladva.... És utánna egyre több olyan jött h ha be van gyuladva akkor tényleg nagyon rossz meg stb.... És ez belém hozta a frászt mert nekem azt mondta a doki h borzasztóan be van gyulladva..... És igaz??? Akkor nagyon fog fájni?? Tapasztalatok?? Jaj és nehogy kíméljetek h nem fáj nem fáj, nyugodtan mondjátok meg ha fáj, akkor felkészülök!

Köszönöm előre is a válaszokat! 14L

2017. jan. 3. 21:38
 1/6 A kérdező kommentje:
*valaki *gyulladva
2017. jan. 3. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Pár éve voltam gyökérkezelésen. Nem tudtam, hogy mire számitsak. A doki NEM adott érzéstelenitőt, mondván, hogy úgy jobban fogja tudni, hogy mennyire érzem a tűt. Ezt azután közölte, miután már felnyomott 1-et. Mit ne mondjak..olyan érzésem támadt, mintha fejszével fejbe csaptak volna, iszonyatosan megfájdúlt a fejemnek az az oldala..bekönnyesedtek a szemeim és sokkos állapotba kerültem. Úgy jöttem el onnan, hogy bőgtem hazafelé, pedig emigy nem rossz a fájdalomtűrő képességem. Testvéremnek (másik orvoshoz ment)..szintén volt ilyenbe része, ő azt mondta, hogy még érzéstelenitővel is érezte, nem volt kellemes, de elviselhető.

Szerintem én voltam ilyen pehhes, mert szerintem manapság szoktak adni ilyen kezeléshez érzéstelenitőt. Mindenesetre azt javaslom, hogy az nélkül ne bocsátkozz bele, mert pokoli fájdalomban lesz részed.

2017. jan. 3. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a leg sz...bb az összes kezelés közül, mindegy gyulladt vagy nem, az első nem fáj mert érzéstelenítik de utána nem szokásuk, nem jellemző. Nekem kb 30 éve volt 10-en évesen, de az emlékezetes.
2017. jan. 3. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Huuu köszönöm szépen a válaszokat!!! :// Akkor felkészülök:// mindenkinek met a zöld kéz!!
2017. jan. 3. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél nem hatott a fájdalomcsillapító, és az valóban fájt. Nem vártuk ki, hogy hasson. Amikor már haza felét tartottam, akkor zsibbadt el nagyon a szám. Na akkor kellett volna kezelni. A második gennyes volt, és egyáltalán nem fájt. Meg lett várva rendesen a fájdalomcsillapító hatása, és semmit nem éreztem. Amikor vissza kell menni kezelésre, az már nem fáj.
2017. jan. 3. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 7 éve volt és tényleg nem fájt.

Kaptam érzéstelenítőt és kész. Kétszeri alkalommal pucolta ki, egyszer sem fájt. Mondta is, hogy ha mégis fájna szóljak, azért mert fogorvos még nem kell, hogy fájjon, úgyhogy én aztán biztos szóltam volna, de nem kellett.

Gyulladt fogat ha lehet kezelni szoktak előbb, antibiotikummal mondjuk, hogy lemenjen a gyulladás, akkor egyszerűbb minden. Néha még húzás előtt is, pl bölcsességfogat ha nagyon gyulladt, nem esnek neki, mert van, aki úgy még a száját sem tudja kinyitni, na meg fáj is.

2017. jan. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!