Mi lehet az a valami az ínyemen?
Figyelt kérdés
Van egy fogam, ami már be van tömve, és fájt a múltkor, kaptam rá gyógyszert, attól elmúlt, de most észrevettem, hogy a fogam felett az ínyemen van egy hatalmas dudor, és mintha vérrel lenne tele vagy nem is tudom. Ha hozzáérek fáj is... a fogam most nem fáj, de tegnap pl. elkezdett magától vérezni. Ma is el tudnék menni a fogorvoshoz, de nem merek, mert gondolom kihúzná... és egyedül kellene mennem és én úúúúúúgy félek.2010. máj. 4. 08:53
1/5 anonim 

válasza:

Nem biztos,h kihúzza, kisebb voltam kaptam vmi folyadékot, fülpiszkálót kellett belemártani, és azzal kinyomkodni belőle a gennyet. Gondolom gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító volt. Arra emlékszem,h ritka szar íze volt:)
3/5 anonim 

válasza:

Viszont ha vársz vele el is fertőződhet.
4/5 anonim 

válasza:

gyökérkezelés...nekem ugyanez volt
5/5 anonim 

válasza:

Azt tanácsolnám, várj még egy pár napot. Ne menj fogorvoshoz, felesleges. Ha ügyesen nyomkodod az ínyedet, tudsz egy kis lyukat ütni rajta a körmöd hegyével. Ne félj, nem fog elfertőződni. Na, ha már elég nagyra tágítottad a lyukat, elképzelhető, hogy egy kis kéz fog átnyúlni rajta. Ne ijedj meg, ő a kis ikertestvéred, aki most akar világra jönni, szegény. Ebben feltétlenül segítened kell neki. Ha egyedül nem megy, keress fel egy szülész-nőgyógyászt. Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de ebben az esetben mindegy. Ne legyél zavarban a sok terhes nő között a váróban, ez az eset szinte mindennapos.
Azt tanácsolom, minél előbb válassz nevet a csöppségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!