Ha az éjjeli fogszabályzót leveszem kb. fél nap alatt visszaáll a fogam. Ez normális?
Sziasztok!
Mivel az első kettő fogam közül az egyik eléggé kiállt az alsók meg görbék voltak fogszabályzóm lett. 3 évig hordtam, a fogorvos azt mondta hogy ez már nagyon sok idő, már a biztosító is kidobott, hiszen wlmúltam 18. Majd jött az éjjeli. Hordjam olyan fél évig, majd utánna nem kell. Ennek lassan már több mint 2 éve. Mai napig muszaj hordanom, mert ha nem tszem be 1-2 napig akkor az a fogam amelyik régen kiállt, visszaáll. Most mi tévő légyek? Egész életembe hordhatom az éjjeli fogszabályzót ha nem akarok hogy kiálljon az a 1 fogam? Ha valakinek volt hasonló problémja hogy oldotta meg? Előre is köszönöm ha valaki tud aegíteni.
Hát szerintem nem éjszakai kéne, az nem ér valami sokat, hanem állandó. -nekem nagyon rendbe tette a fogaim, csak iszonyat kiállt a két felső középen, kb. másfél év volt.
Egy osztálytársamnak is éjszakai van, de kb mint halottnak a csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!