Ti hány évesen kezdtetek rögzített fogszabályzót hordani? Mennyi idő után vették le?
Figyelt kérdés
Az egyik szemfogam későn kezdett nőni és azt kéne behúzni a kicsit már tágított lyukba. Egy éve van éjszakai fogszabályzóm, de most állandó lesz. Akinek van ilyen tapasztalata leírná (akár itt akár üzenetben) őket? Köszönöm!2017. jan. 2. 08:59
1/5 anonim válasza:
13 évesen tették fel és 17 hónapig kellett hordanom. Nekem kicsit több baj volt vele, az egész fogsorom össze volt torlódva, húzni is kellett 4 fogamat. Viszont az eredményért megérte. :)
2/5 anonim válasza:
15 éves voltam mior feltették. Úgy 3 évig hordtam, még lett volna tovább is, csak a biztosító már kidobott. Ezért is az éjszakaiért a többszörösét fizettem mint mondjuk pl. az osztálytársam akivel együtt kezdtük el. Ilyenre figyelj majd oda.
3/5 anonim válasza:
Nekem fél éve van fogszabályzóm. Állítólag 1 évig kell "hordanom". Igazából nincs vele bajom, de volt már, hogy a havi spanolás után több napig fájtak a fogaim és rossz volt enni. Meg hát, elég sz*r, amikor eszel és telemegy kajadarabkákkal. :D De az eredményért teljesen megéri. Ja és szerintem tök jól néz ki. c:
4/5 anonim válasza:
16 vagyok amúgy :D
(előző válaszoló)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nekem is tetszik csak másokon :D Az egyik barátnőmnek is van és szerintem neki nagyon jól áll. De hozzám szerintem nem illene :(
2017. jan. 4. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!