Kell fogszabályzó? Help! Kép lent.
Sziasztok!
Régen, 4 éve volt kivehető készülékem a felső fogaimnál, úgy tűnt az rendbe is hozta a fogaim.
Most lettem 19 éves kijöttek a bölcsesség fogaim, mintha kicsit oldalra ferdén nőttek volna.
Azt is észre vettem mintha mélyharapásom lenne, de lehet csak bebeszélem magamnak. Bár ha összeszárom a számat akkor a középső kettő alsó fogam teteje hozzá ér a felső kettő fogam gyökeréhez.
Azért még ne vedd készpénznek, amit írtam, nem vagyok fogtechnikus. :) Csak elméletben tudom, hogy ha a felső metsző több mint 1,5 mm-t zár az alsóra, mélyharapásról beszélünk.
Engem csak az zavar evésnél, hogy minden beleakad, mintha muszáj lenne. Csak reggel és este tudok fogat mosni, máskor nincs lehetőségem, de akkor tényleg alaposan kitakarítom fogköztisztítóval is.
Ja, és a mélyharapásom nem fog teljesen korrigálódni, de legalább az állkapocskattogásom elmúlt.
Huuu. Bizony, hogy kell! Így az alsó fogaid hamar tönkre is mehetnek..:(
Vágj bele, megéri azt a pénzt, amit belefektetsz! Nekem is van, de hamarosan távozik! Megéri!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!