Mit tegyek? Van fogszabályzóm, de nől a bölcsesség fogam?
Szeptember óta van fogszabim ,de most vettem sézre ,hogy nől a bölcsesség fogam!
Az utolsó előttiekre van rá téve az a fogszabályzós gyűrű szóval az utolsóak szabadok.
Hátul az egyiket még januárban kihúzták és most pont ott érzem ,hogy nől ki a fogam. Így lenne hely ,hogy ne zavarja a többi fogam ,amelyen fogszabályzó van?
A második fogam lehátul még megvan ki szeretném húzatni ,hogy ne zavarja a fogaim. Szerintetek jó ötlet? Vagy mit lehetne ilyenkor tenni ,hogy ne menjen kárba az eddigi fogszabályzás?
Köszönöm szépen! A fogorvosal csak kedden tudok beszélni ezért gondoltam,hogy ide felteszem. Nagyon félek,hogy elrontja ez a fogszabályzás eddigi állását hiszen nagyon rég akartam már fogszabályzót és saját erőből spórtoltam rá össze.
Jelenleg a felső fogsoromon van fogszabályzót és épp nől ki ott a bölcsességfogam. Szerintetek megehetne oldanni úgy ,hogy az eddigi fogszabályzás ne vésszen kárba?
Köszönöm! <3
A másik felén az utolsó fogamnak nincs fogszabis gyuruje és szerintem ott is úgy nol a bolcsesség fogam azt is meglehetne így oldanni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!