Van Mo. -n ingyenes altatásos fogászat? Ha nincs akkkor melyik a legolcsóbb klinika?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon rosszak a fogaim.
Elől 2 db lyukas fog van.
Egy rossz fogorvos miatt, félek elmenni fogorvoshoz.
Pszichológushoz járok emiatt.
Szeretném megcsinálni a fogaimat mély narkózisban vagy éber szédálással.
Azt szeretném megkérdezni hogy van e Mo.-n olyan fogászati klinika ahol ingyen tb terhére vállalják?
Találtam egy fizetőst, ahol ha jól látom akkor gyermekeknek 50% kedvezmény jár.
14 éves vagyok, nem tudom hogy nekem is jár e az 50%?
2016. dec. 17. 00:00
1/6 anonim válasza:
Nem lehet ingyen altatásban sajnos.
2/6 anonim válasza:
Csak szájsebészeti beavatkozást lehet néhány helyen
"ingyen"
3/6 anonim válasza:
Csak ha értelmi fogyatékos vagy.
4/6 anonim válasza:
én is rohadtúl féltem elmenni , mert mikor 10 éves körül voltam akkor voltam fogorvosnál és az nagyon fájt nem figyelt rám..csak mészárosnak hívtam..na mind1, most csináltattam a fogam, de nagyon féltem bemenni főleg a tűtől... de megmondom őszinten egy kedves néni volt és minden félelmem elszállt és több mint 30 szúrást kaptam..de már egyálltalán nem érdekelt, pedig aztán előtte rettegtem még bemenni is , hidd el nekem ha találkozol egy rendes fogdokival nem fogsz félni ..nem kell itt az miatt pszichológushoz járni..lekell győzni a félelmet , én megtettem és kellemesen csalódtam , pedig 9 fogamat csináltattam meg fellül , gyökérkezelésekkel húzással , csiszolással minden..és még is túléltem..nem kell ezt nagydobra verni..neked meg pláne hogy csak lyukas..azt meg aztán megse érzed
5/6 anonim válasza:
Hogyne lenne ingyenesen.Azt nem tudom hányadik kerülethez tartozol,de biztosan van ingyenesen.
6/6 anonim válasza:
Teljesen ingyen csak (értelmi) fogyatékosoknak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!