Gyokerkezeles utan lehet enni? Nagy mutetem volt es meg vissza kell mennem a befejezesre. Illetve lehet azert fogat mosni nem? Mar aznap? Es melyik a legjobb szajviz, ami inyre jo?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 19:29
1/8 anonim válasza:
Fontos kérdés, hogy az ínyedet vágták-e, azaz van-e seb a szádban. Ha van, akkor a tejtermékeket kerülni érdemes, ha nincs, csak a fogadat "bántották", de kaptál rá ideiglenes tömést, bármit ehetsz. (Persze azért az adott foggal csak óvatosan.)
2/8 A kérdező kommentje:
Csak az adott fogat,es nincs utofajdalom,csak kicsit sajog de bevettem egy fajdalomcsillapitot a biztonsag kedveert,mert nagyon alacsony a fajdalomkuszobom,nem birom a fajdalmakat,ezert nem is szulok!:)
2016. dec. 16. 00:02
3/8 anonim válasza:
Ha sima gyökérkezelés volt, akkor bármit ehetsz, nem értem mit értesz nagy műtéten? Műtétnél vágnak is, utána varrnak, akkor tejtermék tiltott.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem.minden esetben"vagnak es varrnak". Letezik lezere mutet is es mi egyebek...ez nem torvenyszeru. Nekem lezerrel csinalta (persze komoly.osszegekert):-/ de meg nincs is vege meg vissza kell.mennem
2016. dec. 16. 09:40
5/8 anonim válasza:
Ha van benne ideiglenes tömés, akkor ehetsz bármit.
6/8 A kérdező kommentje:
Hat valami van benne,valami gyogyszere,az akkor az nem? Nem emlekszem hogy mit mondott a doktorno xd es nem praktizal most,hiaba is hivom,nemetul magyaraz az aszisztens hogy csak jovohet kozepen lesz ujra. Nem beszelve arrol hogy maganrendelesre mentem,potom tobb mint 200€ert pff. Annyit mondott,hogy ez meg nem a vegleges,vissza kell mennem hogy lezarja. De ugy felek enni,pedig olyan ehes vagyok,;( meg egy kavet se merek inni,csak kamilla teazok szinte egesznap,meg ilyen extra soft puha vajas mini bagettot eszegetek mint valami 60eves ;( szerintetek ne feljek ennyire? Lehet a paranoiam nagyobb mint a "baj"?
2016. dec. 16. 14:59
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan egyél, de a másik oldalon, mert az ideiglenes tömés elég morzsolódó, könnyen kijön. Én minden ettem vidáman gyökérkezelés után.
Öblögethetsz Ohlogosol oldattal, az nagyon jó ha kicsit gyulladt az ínyed.
8/8 A kérdező kommentje:
Meridolt vettem a patikaban,extra soft meridol fogkefevel (mert ilyenkor jobb a puha sortes fogkefe) nagyon jo
Meg van kamilla koncentratumom..mar egy vagyonba vagyok...;(
Sikerult elernem a dokim privatszamjan..mondta ehetek nyugodtan...nagyon stabilan megcsinalta az ideiglenest...nem fog kijonni,kicsi ra az esely..
2016. dec. 16. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!