Mi a véleményetek Dr. Pándi Ágnes fogorvosról? Részletek lent!
Figyelt kérdés
A párom tegnap elment ügyelet a Tűzoltó u.70-be fogorvoshoz,mert fájt a foga. Kiesett a tömése pár hete,de csak most kezdett neki fájni. Ez a doktornő megröntgenezte és azt mondta,hogy ki kell húzni. Ki is húzta. A párom hazahozta a kihúzott fogát,de csak egy pici lyuk van rajta,szép, egészséges gyökere van,nincs letörve belőle,csak a fog közepén volt a lyuk. Kb 2 mm-re tudtuk itthon beledugni a fogpiszkálót, nem is volt olyan mély a lyuk. Miért húzta ki? 13 000 ft-ot fizettünk a foghúzásért!!!2010. máj. 2. 08:49
1/2 barbicaaa válasza:
azért mert balf...sz nem tudom az ilyen orvosoknak ki adot bizonyitvány egyszer én is elmentem fogorvoshoz erre kiidegelte a legewlső fogamat de ugy hogy tele hagyta ideggel meg gyökérrel erre hazaküldött rá két napra mentem hogy nagyon fáj bele néz és erre elkezdi hogy elhalt a fog ki akarta húzni persze nem engettem mert szép lettem volna 16 évesenb elsőfog nélkül elmentem 1 másikhoz kiszedtwe a megmaradt idegeket betömte a lukat és azóta semmi baja ennek lassan 2 éve azóta nem is megyek fogorvoshoz!! ha adhatok 1 tanácsot többet ne menjetek ehhez az orvoshoz
2/2 anonim válasza:
Ö a legjobb fogorvos , bárcsak tudnám hol rendel most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!