Mit csinaljak a fogamra?
Figyelt kérdés
Hello 1-2 honalos terhes vagyok es bal szerencsenre most no ki hatul a 4. Bolcsesseg fogam. Erzem ahogyan no ki a bolcsesseg fogam es reped szet az inyem. Kegyetlen fajdalom... de nem vehetek be gyogyszert az allapotom miatt. Mit csinaljak??????2016. dec. 9. 18:08
1/1 anonim válasza:
sós vízzel öblögess, illetve létezik a gyerekeknek is fogzáshoz valami ecsetelő, amivel be lehet ecsetelni és talán kicsit elzsibbasztja.
Esetleg svédcseppes vattát tegyél oda kicsit.
Tudom, hogy nem jó főleg az elején gyógyszerrel tömni magad, de azért őrjítő fájdalmat ne vállalj, szerintem algoflexet bevehetsz (bár a fogra ha jól tudom Cataflam V a jobb). Kérdezz rá a nőgyógyászra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!