Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog implantációval kapcsolatos...

Fog implantációval kapcsolatosan kérhetnék javaslatokat?

Figyelt kérdés
Kedves Tagok! Akinek van tapasztalata fogimplantációval kapcsolatosan Miskolcon, illetve környékén (esetleg Budapest) kíváncsi lennék véleményekre, árakra, megbízható orvosokra! Szóba jöhet mindez altatásban is, így ennek megfelelően kaphatnék tapasztalatokat, javaslatokat, akik estek már át hasonlón? Bal alsó 6-os,7-es, illetve jobb alsó 7-es fog implantációs pótlásáról lenne szó!

2016. dec. 5. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem van négy: bal alsó 6-7, jobb alsó 7, jobb felső 5. Budapesten csinálták a Dentusnál, abszolút elégedett voltam. Dentsply Ankylos C/X implantátumok fémkerámia koronával, kb 300 ezer volt egy kompletten. Az orvosom dr Nádaskay Fruzsina, vele is száz százalékig elégedett vagyok, ő csinált nekem mindent, de a konkrét implantálásokat dr Halász Attila csinálta, meglátásom szerint abszolút profi, túl lehet már pár ezren szerintem :) A többi munkafolyamatot a doktornő csinálta. A hagyományos eljárást követtük mind a négy implantátumnál: húzás után kb. 3 hónap gyógyulás, aztán implatátum behelyezése és újabb kb. három hónap gyógyulás, aztán gyógyulócsavar az íny formázására kb 2 hétig, majd lenyomatvétel és másnap, mikor elkészült, a korona felragasztása. Egyszerre 2 implantátumot helyeztünk be, hogy a másik oldalon tudjak enni, aztán kb egy hónap múlva a másik kettőt. Szóval a teljes folyamat a néggyel lehetett úgy 8 hónap mondjuk. Ez volt kb 2 éve, pont most csináltunk egy kontrollröntgent és eddig minden OK.

Az altatással kapcsolatban nincs tapasztalatom, én hanyagolnám, maga az implantálás nem volt egy nagy kaland, kb 20 perc volt a kettő és semmit nem éreztem belőle helyi érzéstelenítéssel.

2016. dec. 5. 23:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!!! :)
2016. dec. 6. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!