Fog implantációval kapcsolatosan kérhetnék javaslatokat?
Nekem van négy: bal alsó 6-7, jobb alsó 7, jobb felső 5. Budapesten csinálták a Dentusnál, abszolút elégedett voltam. Dentsply Ankylos C/X implantátumok fémkerámia koronával, kb 300 ezer volt egy kompletten. Az orvosom dr Nádaskay Fruzsina, vele is száz százalékig elégedett vagyok, ő csinált nekem mindent, de a konkrét implantálásokat dr Halász Attila csinálta, meglátásom szerint abszolút profi, túl lehet már pár ezren szerintem :) A többi munkafolyamatot a doktornő csinálta. A hagyományos eljárást követtük mind a négy implantátumnál: húzás után kb. 3 hónap gyógyulás, aztán implatátum behelyezése és újabb kb. három hónap gyógyulás, aztán gyógyulócsavar az íny formázására kb 2 hétig, majd lenyomatvétel és másnap, mikor elkészült, a korona felragasztása. Egyszerre 2 implantátumot helyeztünk be, hogy a másik oldalon tudjak enni, aztán kb egy hónap múlva a másik kettőt. Szóval a teljes folyamat a néggyel lehetett úgy 8 hónap mondjuk. Ez volt kb 2 éve, pont most csináltunk egy kontrollröntgent és eddig minden OK.
Az altatással kapcsolatban nincs tapasztalatom, én hanyagolnám, maga az implantálás nem volt egy nagy kaland, kb 20 perc volt a kettő és semmit nem éreztem belőle helyi érzéstelenítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!