Sok rágózás (stresszlevezetésként) káros lehet?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van, hogy egy fél csomagnyi rágót elrágok délután. Kicsit sok stressz ér, és nem nagyon tudok levezetni.
(Irodai munka)
Ennek lehetnek káros hatásai?
2016. dec. 5. 12:18
1/6 anonim válasza:
A rágózásnak aligha, a tartós stressz annál inkább. A stressz hosszútávú hatásai miatt jobban kéne aggódnod.
3/6 bukfenc78 válasza:
A rágózás, vagyis a rágás beindítja a gyomorsavnak a termelését(a gyomorod felkészül a táplálékra). Ha nem érkezik táplálék akkor felesleges gyomorsav képződik, ami duodenum- és gyomorfekélyt okoz biztosan!!
Illetve a stressz is elősegíti a fekély kialakulását.
Javaslok egy stresszlabdát.
4/6 anonim válasza:
Én ha sokat rágózok, többet kell mennem kakilni.
Bocsi hogy így írtam, de hasonló a helyzet.
Cigiról szokok le, és rágóval helyettesítem.
Szeretek rágózni, de megindul tőle a hasam.. :D
23 l
5/6 anonim válasza:
Mondjuk nem illik rágózni. Pláne munkahelyen nem! Nekem nem is engedték gyerekkoromban, azt mondták: cigány szokás.
6/6 anonim válasza:
Utolsó te melyik tanyán nőttél fel? Akkor mit csináljon az ember melóban? Igyon? Pofozzon fel valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!