Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért van az, hogy az első...

Miért van az, hogy az első két fogam széle áttetsző?

Figyelt kérdés
Mit lehet csinálni és ilyenkor mi a baj? A fogorvos akárhányszor mentem azt mondta gyönyörűek a fogaim..:S
2010. máj. 1. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan.. De engem nem túlzottan zavar, mert annyira nem látszik. :D
2010. máj. 1. 11:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem feltűnő, csak nem szeretném, hogy rossz vége legyen:S:D
2010. máj. 1. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:

szia:)

így látattlanból nem tudom...de lehet elvan vékonyodva a fogad ott...de lehet, hogy nem...nem tudom sajnos, csak tippeltem:)

ha el van vékonyodva sem kell megijedni, megvastagítja a fogdoki fehér tömőanyaggal és kész:)

nem fúr bele, meg semmi:)

de az is lehet, h semmi baj nincs vele...ha lenne, akkor mondta volna, amikor voltál:)

de ha parázol miatta, akkor menj el fogdokihoz és akkor majd te is megnyugodsz:)

sok sikert:)

2010. máj. 1. 14:37
 4/9 anonim válasza:
Hát nekem is ilyen bajom van...A fogzománcom el van gyengülve, és azért...Mégpedig nekem azért mert a (fogorvosom szerint)a fogkefével elsikáltam a fogamat!Ne olya erősen sikáld/mosd a fogadat!Elmex fogkrém!
2010. máj. 1. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, majd elmegyek fogorvoshoz, megkérdezem tőle is hogy mit tegyek:)köszii
2010. máj. 1. 21:14
 6/9 anonim válasza:

3. vagyok:

- ne sikáld/ne mosd olyan erősen

-Savas étel után (pl. citrom, csoki stb.) Ne moss rögtön fogat!Várj Legalább fél órát!

-Sütőporos, szódabikarbónás fogfehérítést felejsd el!

-Normális fogorvost válassz!

(Én is lesikáltam a fogamat, és ahogy nőtt vissza, fsztm.-i fogorvos azt hitte, hogy fogkő(!) és leszedte!a fogzománcot!

-Kerüld a savas ételeket, italokat! (gyümölcsöt,gyümölcsitalt persze ehetsz/ihatsz,itt a kólára, fantára,ilyen olyan cukorra, nyalókára gondoltam!)

2010. máj. 2. 07:59
 7/9 anonim válasza:
előző vagyok, Elmex fogkrém, meg különféle gyógyfogkrémek segíthetnek neked!
2010. máj. 2. 08:01
 8/9 A kérdező kommentje:
ja volt hogy szódabikarbónával mostam hogy fehérebb legyen akkor ezt elfelejtem:S
2010. máj. 2. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:

és fogporral lehet?

nekem is olyan,de nekem nagy valószínűség szerint a sok kávétól...az is savas.

2011. júl. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!