Mit csinálnak 6 évesnél, ha a mozgó tejfog alatti csontfog totál rossz helyen jön ki neki?
Kislanyom alsó fogát tegnap mutatta boldogan, hogy már az is mozog..ekkor láttam meg, hogy a csontfog a nyelve alatt a lágyrészen bukik kifele..ijesztő.. :-o
Természetesen megyünk fogorvoshoz, csak ha valakinek volt hasonló a gyerekúvel, vagy esetleg van itt fogorvos, jó lenne tudni mire keszüljünk, mert be vagyunk tojva...el se tudom képzelni, hogy mit tudnak ezzel csinalni..:-(
Köszi
Kedves utolsó, köszi, de az ott egy fog, ez tuti..:-D sajn os..:-(
De hát várni ezzel biztos nem lehet, hát a nyelvét alulról szúrni fogja hamarosan, már vagy 2mm kintvan neki, már így is bazergálja egyfolytában...
A Szentkirályiba gondoltam vinni, ott van elég fejlettnek tűnő gyerekfogorvos, és szabályzással is foglalkoznak..
Van vmi tapasztalat?
köszi a válaszokat..:-)))
Szentkirályiba biztosan nem vinném. Egyrészt rengeteg a tanuló fogorvos, másrészt a sok beteg miatt nem valami türelmesek.
Ha pl egy felnőtt megy fogfájással, akkor előbb húzzák ki, minthogy bármivel is kezeljék, mert húzni egyszerűbb.
Ez a gyerekrészleg, teljesen más, mint a felnőtt ügyelet.
Ez egy teljes nappali rendelő, ahol mindenfele száj, fog, allkapocs dolgokkal foglalkoznak.. :-)
A szentkiralyi nrm csak az az 1 leszottyant rendelő, hanem egy bazinagy komplexum ultramodern felszerelésekkel...
Tudom hogyan néz ki belülről. Volt szerencsém SOTE hallgatóként többször is megfordulni ott. Nem mint beteg, hanem mint hallgató aki mindenhova benézhet és bármit végignézhet.
Rád bízom hova viszed a gyerekedet.
Nono...ha ezt te belülről tudod, az más...azt hittem csak az ugyeletre gondolsz...
De hát a gyerekreszt sokan ajanlottak, ott csak nem húzkodnak ha kell, ha nem.. :-o de ha nem oda, akkor hova menjek vele? :-( privátra nincs penzünk..1-2x 5 rugót ki tudok fizetni, de ha fogszabalyzo meg ilyenek, tuti nem fer bele...
Tudsz ajánlani valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!