Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzón lévő gumikat...

A fogszabályzón lévő gumikat megfogja a cigaretta?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Fogszabályzóm lesz, és félek világosabb színű gumikat kérni (világos rózsaszín, világos kék, fehér) mert tartok attól hogy a cigaretta ezekből sárgás árnyalatot csinál. Tapasztalatok? Előre is köszönöm a választ, megy a zöld pacsi :)
2016. nov. 28. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden megfogja, nem csak a cigi. Inkább szokj le.
2016. nov. 28. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt nem tudtam hogy minden megfogja, köszönöm :)

Veszekedni nem szeretnék, de ennyi idősen már a szívem joga a cigaretta :) azért köszi a tippet :)

2016. nov. 28. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem először szürke volt,kb. egy hónaptól többet nem voltak fenn mert mindig cseréli őket amikor az ivet csereli,tehát egy hónap alatt nem szineződik el anyira,hogy az észrevehető legyen,én az enyémeken nem vettem észre,pedig egy dobozzal naponta elfüstölök!Most valami gumi "fűzér" van áztlátszóban lassan egy hónapja de nem észrevehető az elszineződés!

30/F

2016. nov. 28. 23:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) ment a zöld pacsi!
2016. nov. 29. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:

3 -as vagyok!

Azóta kaptam másik gumikat és azok elég jól elszineződtek,számomra jól észrevehetően,de szerencsére tegnap lecserélte őket!

Te,hogy állsz a szabályzással?

2017. febr. 25. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Felrakták már szerencsére. Eléggé féltem attól hogy nagyon fog fájni, de nekem egyáltalán nem volt az a hűdenagy fájdalom, inkább feszített, de az is teljesen elviselhető. Április 4.-én húznak rajta, de a kis rózsaszín gumijaim közel 1 hónap elteltével inkább bőrszínűek lettek. De nekem tetszik igazából. Jó látni a változást, nyomon követni hétről hétre. Lehetséges hogy a foghúzást nem úszom meg, attól eléggé tartok. De összességében szeretem, megszoktam, csak minden beleragad. Vicces tud lenni. Fogköztisztítóval rohangálok mindenhova. Szeretem :)
2017. márc. 24. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Megvolt a foghúzás?
2017. ápr. 20. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, raadasul meg mindig fenn van a fogszabi, es egyre erdekesebben alakul ez az egesz. Lehet orvost váltok...
2018. szept. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!