Menjek el újra a fogorvoshoz?
Még a nyáron betömték egy fogamat, amin nagyon nagy lyuk volt.
Kb. 1 hónapig semmi gond nem volt, de utána jött a hirtelen fellépő huzamosabb ideig tartó tompa fájdalom, és hiperérzékennyé vált a fogam. Elég volt a szimpla levegő is, hogy belenyilaljon.
Elmentem újra, és azt mondta a fogorvos, hogy szimplán érzékeny, mert a töméssel semmi gond.
Sensodynet használok azóta, de semmi változás.
Érzékenység ugyanúgy megvan, és ami a legrosszabb néha-néha előjön egy a hosszabb ideig tartó tompa fájdalom.
Ezelőtt 1 hónappal volt ez, hogy elkezdett tompán nyilalni, és 3 nap kellett mire elmúlt.
Ma hajnalban arra kelltem sajnos.. hogy újra itt a tompa fájdalom..aludni se tudok..
Most mit kéne csinálni? Nem
Most megint nem fáj.. nem tudom már mi van vele..
Azt is észrevettem, hogy amikor feszültebb vagyok, akkor az idegesség miatt is előjön ez a tompa fájdalom.
Ha véletlen előjönne, holnap elmegyek újra a fogorvoshoz, ha nem csinál semmit, akkor magán fogdoki lesz a vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!