Magándoki fél év után újra visszarakja a fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Fél éve vette le.120ezer ívenként + 40ezer a retenciós készülék+ívcserék.De kb. egy izzadtságszagú munka amit látok ha a számba nézek ennyi pénzért.Fél éve nem voltam ott nála.Ebben a hónapban fogok vele találkozni.Ha megmondom neki elégedetlenségem felrakja újból kölcségmentesen?Van garancia a "munkájára"?2016. nov. 15. 20:02
1/1 anonim válasza:
Biztosan nem fogja visszatenni ingyen! Azt sem hiszem, hogy lenne garancia a munkájukra! Én úgy jártam, hogy feltették a fogszabit még 17 voltam azaz volt tb támogatás, jártam ellenőrzésekre és csomó pénzt elkért érte holott ingyenes lett volna akkor még aztán 1 év után lelépett, felszívódott sehol nem találtam 19 orvoshoz mentem el, hogy szedjék le a fogszabályzómat, mert már 4 éve fent van abból 2 éve nem látta orvos erre nem szedték le pedig magánba mentem mindegyikhez, de azt mondták aki feltette az veszi le aztán a 20. orvos egy másik megyében helyretette a fogsorom és levette a fogszabit pár hónapra rá úgy, hogy kevesebb pénzt fizettem neki, mint amikor tb támogatottra jártam ahhoz a nőhöz akiről azóta sincs semmi hír. Szóval innen gondolom, hogy nincs garancia a fogszabályzásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!