Miért nem lehet ugyan azt a fogat egy hónapon belül kétszer betömni?
Nem. Egy alkalommal sajnos magas maradt a tömés. Mikor kiállt az érzéstelenítő, ráharaptam, és eltört a tömés, őrülten fájt. Felhívtam a dokit, másnap mehettem vissza, újra betömte. Nincs ilyen időkorlát. Csak lusta meg hozzá nem értő doki van.
Amúgy ha egy nappal tömés után fáj, még nem biztos, hogy rossz a fogad, adni kell neki pár napot.
Ha már gyökérkezeltek, akkor mindegy, de akkor is az a szabály, hogy nyitva nem hagyunk fogat. Mert ha ál a fog, akkor romlik tőle, meg fájhat, ha meg gyökérkezelt, akkor meg felesleges.
Az ideiglenes gyógyszeres tömés könnyen kiesik, de nincs olyan szabály, hogy utána x ideig nem lehet betömni. Még aznap betömhető újra rendes tisztítás és fertőtlenítés után.
Mert nem kap utana penzt:)
Nem szamolhat el tb-re ilyen rovid idon belul ugyanarra a fogra ugyanolyan kezelest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!