Kivehetos fogsorom lesz, valaki segitene?
Figyelt kérdés
Van par kerdesem ezzel kapcsolatban. Fogorvost meg nem mertem megkerdezni ezekrol.
1. felul a ket szemfogam egeszseges, de elegge sarga. Ezeket szeretnem benthagyni, most akkor a mufogsorfogai is ilyen sargak lesznek,vagy csak ez a ketto?(egyik semlenne tul jo megoldas.
2.felso fogsornal van a szajpadlas resz. Ha tegyuk fel viszketa szajpadlasom akkor ki kell vennem a mufgosrt, hogy nyelvemmel "megvakarjam"?
3. A mufogsort ejjelre benthagyhatom a szamban?
4.ugyis meg tudom mosni a mufogsort, mintha rendes fog lenne es a szamban hagyom?
5.pl csokolozasnal a partnerem eszreveszi, hogy mufogsorom van?
Valaszaitokat elore is koszonom.
2016. nov. 11. 18:21
1/5 anonim válasza:
Ha nem kérdeztél meg fogorvost, akkor honnan veszed, hogy kivehető fogsorod lesz ? Összesen csak felül van 2 db fogad és ennyi ?
2/5 anonim válasza:
Nem segit senki, egyedül kell kivenned.
3/5 A kérdező kommentje:
Mar jarok fogorvosi kezelesre, de meg van hatra(par fogamatat ki kell meg huzni) viszont eddig nem volt batorsagom megkerdezni. Nyilvan elobb utobb megkerdezem, mert nem mindegy nekem sem, de aki jartas a temaban az segithetne.
2016. nov. 11. 18:52
4/5 anonim válasza:
Ma már nagyon elterjedt a fogbeültetés. Az interneten rá kereshetsz, hol és mennyiért lehetséges. Ha tudják pótolni néhány fogad, akkor tudnak hozzá hidat kapcsolni. Anyum évek óta műfogsort hord. Éjszakára mindig kiteszi egy pohárba. Ha eszik és alámegy az ételmaradék, akkor ki kell venni, és kiöblíteni.
5/5 anonim válasza:
Ha a két fogad bent marad akkor nem teljes kivehetős fogsorról beszélünk hanem részleges kivehetősről ,de nem is lenne gond ha két szemfog megmarad , jobb lesz neked lesz elhorgonyzás nem fog olyan könnyen kiesni, ha kihúzatod akkor lesz teljes kivehető ,de ezt a fogorvos fogja eldönteni a fogak állapota függvényében. 2. Ezt nem értem kiveszed megvakarod lemosod vízzel a fogsort és visszarakod. 3. éjjelre semmiképp sem lenyelheted. 4. Nem ki kell venned a fogsort és szappanos vízzel kell mosni mert a fogkrémben lévő szemek megkarcolják. 5. Valőszínűleg észre fogja venni. Ezekről nem világosított fel a fogrvos akkor én a helyedben keresnék mást ,ezek elég alapok ... Ha nem vagy felé bizalommal ne ott csináltasd. Elég sok kivehtős fogsort láttam már és a menetet is tudom miről beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!