Fogszabályzó. Fém vagy kerámia felnőttként? Ill. mennyi idő alatt kerül fel, ha még három fogamat ki kell műteni hozzá?
Kerámia.
Miért?
1. kevésbé látszik
2. ha látszik is, nem "gyerekes" a színes gumikkal, amik a drótívet és a brackettet fogják össze. (esztétikus)
Fogszabályzó felnőttként? Hány éves vagy? Milyen állapotban vannak a fogaid? KÉPEK??? Milyen a szájhigiéniád? Bonyolítani szeretnéd az életed ezügyben vagy megoldásokban gondolkodsz?
Az elindított gondolatsor alapján feleslegesen bonyolítani .. Ne a gyakorira írj, hanem a profi szakembereket keress fel, kérlek!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kedves utolsó! Igazából nem értem a válaszod támadó hangnemét. Mi a baj a felnőttkori fogszabályzással? 22 éves vagyok, sok embert ismerek, akinek ebben a korban helyezték fel (sőt olyat is aki mér 30 is megvolt szerintem). Gyönyörű, egészséges, ápolt fogaim vannak, eddig soha semmi dolgom nem volt fogorvossal (az éves kontrollt leszámítva), csak ugye nem állnak sorban. Miért lenne felesleges lebonyolítani? A bölcsességfogaimat amúgy is előbb-utóbb ki kellene húzni/műteni, mert most ugyan elférnek, mert még nem nőttek ki, de ha fogják magukat pár év múlva, akkor sem leszek előbbre, ha eltologatom és ha kinőnek, biztosan nem lesz helyük. És írtam, hogy november végére van időpontom fogszabályzó szakorvoshoz, szóval nem egyedül óhajtottam "elintézni" őket. Szóval ne haragudj, ezt nem is értem, miből gondoltad egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!