úgy félórája húzták a fogam mikor vehetem ki a vattát? Mikor ihatok? Mikor öblíthetem ki a szám? Mikor ehetek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 09:17
1/9 A kérdező kommentje:
Ha ma nem is de holnaptól ihatok kávét ehetek nyugodtan minden mehet normálisan majd?
2016. okt. 25. 09:29
3/9 A kérdező kommentje:
De inni azért holnaptól esetleg ma estétól 6-7 óra ihatok nem? Esetleg enni is ehetek holnaptól? Persze csak óvatosan még.
2016. okt. 25. 11:12
4/9 anonim válasza:
Tejet, tejterméket, 2 napig nem szabad, azon kívül mehet minden, csak figyelj rá, hogy a sebbe ne kerüljön étel. Már nyugodtan ehetsz-ihatsz.
5/9 anonim válasza:
Ja és a sebet ne szívogasd, ne öblögesd.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2016. okt. 25. 13:27
7/9 anonim válasza:
Sztem hagyd a vattát estig benne. Inni apró kortyokba simán lehet. Enni is sztem már vacsit simán ehetsz csak figyelj a higéniára. Nekem azt mondták h tejes dolgokat ne egyek legalább egy hétig, öblögetni 3-4 napig ne mert felszakadhat a seb,
8/9 anonim válasza:
A vattát 20 percig kell bent hagyni.
9/9 anonim válasza:
Ha kiállt a zsibbadás, akkor már nyugodtan ehetsz-ihatsz bármit a tejtermékeken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!