Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan fehéríthetném a fogaima...

Hogyan fehéríthetném a fogaimat? Nagyon sárgák.

Figyelt kérdés

Valami olcsó, és gyorsan ható megoldás kellene. Hallottam már a szódabikarbóna, de az nem sokat segített. Van vkinek valami tuti ötlete? Gyógyszertári, fogkrém, vagy valami házi patika cucc ami bevált. Mert hiába használo fogfehérítős fogkrémet nem hat semmit. Nem dohányzom, mégis ilyen. Igaz régen pár hónapig dohányoztam. De ez nem tesz semmit, mert már előtte is ilyen volt a fogam :S. Nem borozgatok, teázok mégis ilyen :S:S:S

Sürgős, és hatásos segítség kellene.

2010. ápr. 26. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem mindenképp valami jó minőségű fehérítő fogrémet használj,és én úgy tudom,hogy az eper fehéríti.
2010. ápr. 26. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha fogkő akkor semmivel..Fogorvos leszedi aztán byby sárgaság :)
2010. ápr. 26. 20:12
 3/7 anonim válasza:

Az igazán sárga fogakra a fehérítő fogkrém sem ér semmit.

Olcsó és hatékony módszer nem létezik.

10-20 ezer forintért van ilyen zselés, meg mittom én milyen fehérítés, magánrendelőkbe érdeklődj utána.

Ami gyors, viszont nem olcsó, az a lézeres eljárás.

2010. ápr. 26. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:

nem fogkövem van csak ilyen a színe

eper hmmm az jól hangzik...:P

csak azért kérdezem mert hétvégén ballagó :S nem tudom hogy lesz addig fehér... így sehogy

nincs nekem rá sok pénzem az a baj :S gyógyszertárban ecsetelőt/vmi port nem lehet kapni

köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 26. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szódabikarbónával kell fogat mosni, de maximum 1x használd havonta, mert roncsolja a fogzománcot.
2010. ápr. 26. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam, hogy nekem nincs fogkövem, aztán felvilágosított a fogorvosom, hogy van.
2010. ápr. 27. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, fogköve szinte mindenkinek van. Kb egy tizesért leszedik Pesten. Vidéken sokkal olcsóbb.

Semmilyen gyümölcsöt, szódabikarbónát, stb. nem szabad használni, ha még szeretnéd, hogy legyenek fogaid pár év múlva is.

Gyümölcsevés után egyébként fél óráig tilos fogat mosni, mert roncsolja a zománcot. Ha fehéríteni szeretnél, menj orvoshoz, de egyébként az is roncsolja a zománcot. Nem kell mindenkinek tökéletesnek lennie, inkább legyetek egészségesek

2010. máj. 6. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!