8 fog kihúzatása, vagy álcsont műtét?
Figyelt kérdés
Fogszabályozás előtt állok, és két lehetőségem van. Az egyik, hogy 8 fogamat kihúzzák a másik, hogy állcsont műtétet végeznek rajtam és kevesebb fogat húznak. Szerintetek melyik a jobb választás?2016. okt. 18. 23:13
1/6 anonim válasza:
Melyik 8-at kellene kihúzni? Az arcformáddal is van probléma?
2/6 anonim válasza:
Állcsont műtét. A 8 fog nagyon sok, az már hiányozna.
4/6 anonim válasza:
Mennyi az a "kevesebb", amit műtét esetén is kihúznának?
5/6 anonim válasza:
Hát azért ez egy nagyon durván hangzik. Nem is értem, ha 8 fogadat kihúznák, mihez kellene még a fogszabályzó? Ha meg hátulról húznának 8 fogat, az meg a rágásban, evésben nagyban hátráltatna. Akárhonnan húzzák ki, ez nagyon sok, és mindenféleképpen hiányzana, amit meg pótoltatni kellene. Én a helyedben azért elmennék másik fogászatra is (lehetőleg magánrendelésre), mert ez az elég furcsa, hogy 8 fogat akarnak kihúzni. De ha már tényleg ez a két opció van, akkor már inkább állcsont műtét. De ahogy írtam, én megnézetném mással is.
6/6 Dr. Borbély Zoltán válasza:
Általában mindkét opciónál hasonló az eredmény a fogazat szempontjából, viszont az arcod megjelenése sokkal előnyösebb lesz, ha a műtéti megoldást választod.
A bölcsességfogakat rendszerint ki kell húzni a műtét előtt is, tehát a különbség "csak" négy fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!