12/15 anonim válasza:
Én őszinte leszek, láttam már rosszabbat, de ez sem valami szép, nekem alig áll ki egy kicsit a fogam és ezért fogszabályzót tetettem, neked is csak ajánlani tudom, viszont ha nem akarsz fogszabályzót alaposabban mossad, mert én személy szerint semmi pénzért meg nem csókolnálak...(ne haragudj, hogy ha megsértettelek, de én egyébként mindenkinek a fogait nézem meg legelőször)
13/15 anonim válasza:
Abszolút rajtad múlik. Valóban akad sokkal rosszabb is. Ha neked így tetszik, akkor élj vele boldogan, hiszen magadnak kell megfelelned. Egy darabig én is ilyen fogakkal éltem, hátrányom sosem volt belőle, aztán én voltam az, akinek nem tetszett. Fogszabis lettem, életem legjobb döntése volt. De előtte senki nem szólt, hogy rám férne, mert senkit nem érdekelt. Jó a fogorvos persze szólt. Meg az sem mindegy, hogy későbbiekben milyen közeget fogsz ki. Van, ahol tényleg semmi hátrányod nem lesz, de lehet, hogy valaki meg igénytelennek tartja.
15/15 anonim válasza:
Nézd ez nagyon nem szép. Az alsót meg sem tudod mosni normálisan szerintem. Tetess fogszabályzót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!