Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az afta (szájban előtűnő kis...

Az afta (szájban előtűnő kis seb) ellen van vmi gyógyszer?

Figyelt kérdés
Rengetegszer történik velem olyan hogy a számban előtűnik afta. Eddig phlogosollal kezeltem de attól nem múlt el hanem az csak érzéstelenített amíg ettem. Sehol sem találtam olyan gyógyszert ami ezt eltűntetné, mert már nagyon fáj tőle a szám. Tudtok e olyan gyógyszerről vmit?
2010. ápr. 24. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Én gingisollal szoktam, attól talán hamarabb elmúlik. Ilyen kis ecsetelő, szerintem dm-ben is lehet kapni.
2010. ápr. 24. 20:49
 2/8 anonim válasza:

gyngisol. Most nincs itthon, de azt hiszem így kell leírni. Ezzel kell ecsetelni. Ez nagyon jó, mert egyrészt fájdalomcsillapító (elzsibbasztja) másrészt gyulladáscsökkentő van benne. Nekem akkor is hatott amikor az ínyem annyira be volt gyulladva, hogy már a számat is alig bírtam kinyitni. (a bölcsesség fogamnál gyulladt be az íny)2-3 nap alatt tökéletesen rendbe rakta. Aftára is szoktam használni. Szerintem ez tuti be fog válni.

Gyors gyógyulást kívánok!

2010. ápr. 24. 20:49
 3/8 anonim válasza:
második vagyok. most látom, hogy előttem már írta ezt valaki, valószínűleg egyszerre írtuk. Akkor biztos ő írja jól a nevét.
2010. ápr. 24. 20:50
 4/8 anonim válasza:
Én GLYGOSEPT oldattal szoktam ecsetelni de gondolom az előttem írt is jó!!
2010. ápr. 24. 21:35
 5/8 anonim válasza:
Annyiban jobb a gingisol, hogy az színtelen, s glykosept pedig sárga. Besárgítja a fogadat, a szád szélét. De ez is hatásos, egyetértek.
2010. ápr. 25. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Gingisol, 600 Ft bármelyik gyógyszertárban van.
2010. ápr. 25. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Corsodyl is jó.
2010. ápr. 25. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a tippeket=)
2010. ápr. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!