Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bódult leszek egy bölcsesség...

Noisy23 kérdése:

Bódult leszek egy bölcsesség fog kiműtése után?

Figyelt kérdés

Azt tervezem h műtéttel szabadulok meg a bolcsessegfoga(i)mtol és az a kérdésem,h tényleg úgy fogom érezni magam és úgy fogok kinézni,mintha be lennék drogozva...? Láttam több videót emberekről ilyen műtét után és elég meghokkento volt.

Valaki saját tapasztalat...?

2016. szept. 30. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit kapsz. Ha csak helyi érzéstelenítést, akkor semmi. Ha éber szedációban, akkor az ellenanyag beadása után pár percig leszel furán. Ha altatnak, akkor meg akár egy óra hosszat is beszélhetsz össze-vissza.
2016. okt. 1. 15:03
 2/3 Snorri ***** válasza:
Csak elérzéstelenítik. Nem fog fájni, utána zsibbadni fog a fél fejed, de kába az garantáltan nem leszel. 6 hete műtötték ki a jobb alsót. Akkor számít műtétnek, ha nincs kint teljesen. Én csak azt tudom mondani, hogy csak akkor vágj bele, ha gondot okoznak, és orvos javasolja.
2016. okt. 1. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Én műtéttel akarom kivetetni mert nincs teljesen kinove és így nem tudják simán kihuzni,hanem fel kell vágni az inyt. Ezért arra gondolok h altatnak ilyen esetben. Szóval ha így lesz valakinek haza kell engem vinnie...? :D
2016. okt. 1. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!