Bolcsesség fogat kikell muteni?
2bolcsesseg fogam kijott felig,folul a fogaimat tolja elore es igy kezdenek kialni az elso fogaim, de lehet en latom igy..
Fogszabalyzot is szeretnek csinaltatni de hogy mukodik a bolcsesseg fogak eltavolitasa? Altatasban kilehet szedetni? Nemszeretnem vegig nezni hogy huzzak ki a fogam:/ nagyon fajdalmas? Mennyibe kerul kb?
Valaki leirna reszletesen hogy mukodik?
1 bölcsesség fog miatt vagy akár 2 miatt nem fognak bealtatni.
Székben, fogó, véső, kalapács, turkesztán.
Nekem kiszedte a fogszabályzós dokim, nem altatásban. Fogókkal vésővel kalapáccsal. :D
Aztán a végén kiszedte a maradék szilánkokat is a sebből.
Én is parás vagyok minden invazív vizsgálatra, de ki lehet bírni. Befújja beinjekciózza, aztán olyasmi mint más foghúzás. Nálam probléma volt h mindkét oldalon megnyílt az arcüregem ezért egy hétig nem fújhattam ki az orromat mert bugyborékolt be a levegő a számba. :D
Ami még rossz lesz az a varratszedés, érzéstelenítés nélkül fogja hegyes fémtárgyakkal döfködni az ínyedet.
Már nem tudom mennyibe került.
Nekem simán kihúzták, persze fájalomcsillapító injekcióval. 1-2 napig kellemetlen volt, de maga húzás nem vészes. Amikor adták be az injekciót, nyomást éreztem az ínyemben, de aztán szerintem kiszedhették volna az egész felső fogsoromat se éreztem volna. :-)Egy roppanást éreztem, de nem fájdalmat. Tehát nem vészes. Ahogy kiment a fájdalomcsillapító hatása,akkor sem fájt, csak érzékeny volt. Kamillával öblögettem, és 1-2 napig csak pépes kaját ettem.
A lányomnak viszont már ki kell műteni, és nem altatásban, csak helyi érzéstelenítővel -ezt mondta az egyik doki. Elmentünk egy másik dokihoz, ő azt mondta, még várna egy pár hónapot, amíg jobban kibújik a fog, és akkor simán kihúzza.
Felig van kintvan az inyembol a fogam,nemnagyon akar kibujni 3hete ugyan olyan gondolom ido kell de holnap megmondjak:/
Utolso valaszolo jobb lessz ha tul leszel rajta,mar enis varom csak felek tole:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!