Félelem az implantátum beültetéstől. Mit tegyek, hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tavaly novemeberében kihúzták a gyökérkezelt fogamat és megbeszéltük, hogy októberben implantátumot raknak be. A kérdésem azokhoz szól, akik már átestek foghúzáson és implantátum beültetésen. Mennyivel fáj kevésbé az implantátum beültetése, mint a foghúzás. A másik kérdés, hogy mivel több gyökerű fogat húztak. Hogy tudnék túlleni a félelmen, hogy felvágják az ínyem.2016. szept. 23. 18:20
1/3 anonim válasza:
Ne gondold végig hogyan fogják csinálni. És a többgyökerűségtől se félj, mert az implantátum tutira egy gyökerű. Beadják az injekciót, és neked csak jó nagyra kell tátani a szádat. Úgysem látod, mit csinál az orvos. Képzeld, akinek szívet cserélnek, az mit gondolhat.
2/3 anonim válasza:
Nekem még nem volt ilyen, de egy kollégámnak több is volt, és ő azt mondta, hogy fülhallgatót vinni, és zenét kell hallgatni, mert érezni semmit nem érzel, úgy elzsibbadsz, és ha nem is hallasz semmit nem félsz, és az idő is jobban telik.
3/3 A kérdező kommentje:
első. Igaz, erre nem is gondoltam, de szívműtét tényleg rosszabb.
kital. Köszönöm ez nagyon jó ötlet. Állandóan rajtam van a fülhallgató és gyakran segít megnyugodni.
2016. szept. 23. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!