Szerintetek maradnak sárga foltok a fogaimon ha leveszik a fogszabályzóm?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:07
1/9 anonim válasza:
azthiszem kifehérítik és nem lehet látni a fogszabályzó helyét
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, aki tud mér írjon saját tapasztalatokat!
2010. ápr. 23. 17:09
3/9 anonim válasza:
Nem fehérítik nekem sárga a fogam fehér foltos pedig mosom rendszeresen -.-' ez a fogszabályzó miatt következett be.Én elmex géllel kezelem.Elvileg hetente egyszer kellene de nekem az orvos mindennaposan javasolja vagyis úgymondta ezen a héten mindennap de ez régebben volt...most már elmex fogkefét és fogkrémet használok cvitamint és vastablettát szedek sokkal szebb lett a fogam de még sárga:S viszont az ellen nem tudok mit tenni nekem mindig az volt :S De mostanába ezeket eléggé elhanyagoltam és sajna kissé rosszabbodott a helyzet.. de most rászedem magam és nem hanyagolom el a szájápolást vagyis inkább az elmex gélt és a vitaminok szedését.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem nekem nem lesz sárga meg fehér foltos...Magánfogorvoshoz járok, akinek keményen kell fizetni a tízezreket de jól csinálja a dolgát, remélem ezt is megoldja, ha már ennyit kell neki fizetni xD! Még lécci írjatok ha tudtok! Köszi
2010. ápr. 23. 17:18
5/9 anonim válasza:
Nekem amikor leszedték ugyanolyan színű volt mindenhol a fogam, csak a ragasztónyomokat lecsiszolták asszem és ennyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eléggé megnyugtatókat írtatok! Köszi! Ha még tud valaki vmit please irjon!
2010. ápr. 23. 17:27
7/9 anonim válasza:
Nekem 2,5 évig volt állandó fogszabim, alul-felül, mikor levették, lecsiszolták a ragasztót, és ugyanolyan szép fehér, mint volt :) De ebben benne van, hogy én minden nap többször mostam, minden étkezés után 3 fogkefével XD Biztosra akartam menni, mert én is sok hülyeségek hallottam, hogy akár ki is lyukadhat a fog, mert a foszabi alatt nem tudod úgy kitisztítani...
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 év után vette le a dokim. Lecsiszolta a ragasztókat, és átpolírozta a fogaimat. Sajnos így is sárgák, és az egyiken lett 1 kis barnás volt is. A fogszabályozás előtt 2 hónappal voltam fehéríteni (6 árnyalattal lettek akkor fehérebbek), de akkor még nem tudtam, hogy fel lesz téve. Az otthoni módszerek nem nagyon jönnek be, most a Blanx fehérítő fogkrémmel mosom.
9/9 anonim válasza:
Ha rendesen és rendszeresen mostad, akkor semmit nem fognak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!