Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen jó fogfehérítő fogkréme...

Milyen jó fogfehérítő fogkrémeket ismertek, amelyek be is váltak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok ilyet ajánlani, mert én még nem használtam. Azonban régen nekem sem voltak fehérek a fogaim... sőt. De rájöttem, hogy napi 3x fogmosás segít. Illetve az, hogy amint megmostad, kiöblíted a szádat és még egyszer átmész az egészen.
2010. ápr. 23. 15:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A Perlweiss elég jó, bár az ára is 1500 Ft körül mozog a drogériákban. Van kifejezetten olyan, ami a dohányzók fogaira ajánlott, illetve van belőle csak rendes fehérítő fogkrém is. Ez sem hoz azonban annyira látványos eredményt mintha fogfehérítésre menne az ember, de talán valamit elmond az, hogy a fogkrém mellé még színskálát is adnak, amivel mérhető a fehérítő hatás. Én azt tudom mondani hogy napi 3x fogmosás ezzel, és 1 hónapon belül javul a fogak fehérsége. Mellé lehet használni a Colgate plax szájvizet, abból is van olyan, ami a segít megőrizni a fogak fehérségét.
2010. ápr. 23. 15:26
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem fogkrém, de nekem hatásos a szódabikarbóna! Dörzsöld meg vele a fogaidat mondjuk minden fogmosás uitán, vagy többször is!
2010. ápr. 27. 06:19
 4/13 anonim válasza:
12%
sósav+drótkefe csodákra képes
2010. ápr. 28. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Forever Aloe Vera fogkrém, a legjobb a világon és a fehéritésen kivül annyi minden mást is tud,ha érdekel irj priviben (ginsenguz@t-online.hu) ha nem,keress valakit a környékeden, aki segit beszerezni
2010. ápr. 28. 09:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Perlweiss nekem nem jött be. Nagyon minimális amit az fehérít! A kék signal is egy nagy sz@r!! Se fehérítő, se optikai csaló hatása nincs!
2010. ápr. 28. 23:43
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Az első írónak küldeném, hogy nem jó a napi 3x-i fogmosás, mert a fogkrémek apró üvegkristályokat tartalmaznak, amelyek lecsiszolják a fogzománcot és azért olyan fehér.

És a legjobb a világon tényleg az Aloe-s kb. 1800 Ft. körül van az ára, de nagyon megéri, mert nem tartalmaz üveget.

2010. ápr. 29. 09:06
 8/13 anonim válasza:
25%

Szintén csatlakozom az előttem írókhoz,az Forever Aloe Verás fogkrémje a legtökéletesebb fogkrém,nem tartalmaz Fluort amely mint tudjuk a szájüregbe kerülve (savas környezet)Fluoriddá alakul amely 2++-es idegméreg,valamint nem tartalmaz olyan fehérítő anyagokat sem amelyek felsértenék a fogzománcot.

Viszont tartalmaz olyan természetes ásványi anyagokat amelyek szépen fehérítik a fogat annak károsítása nélkül.

Tartalmaz:Aloe verát,és propoliszt,amelyek megvédik a fogaidat a szuvasodástól,az ínyvérzéstő,az ínysorvadástól,ínygyulladástól,leszedi és megakadályozza a fogkőképződést.Rendkívül jól frissíti a lehelletet

Sok más fogkrémmel ellentétben nagyon kevés egy borsónyi kell a fogkefére nagyon sokat tusz spórolni vele.

Rendkívül jó hatása van a a gyomorra másnaposság,gyomorégés esetén is,mert ezt a fogkrémet le is lehet nyelni gyerekek is nyugodtan használhatják.

Ha segíthetek írj privibe!

2010. ápr. 30. 08:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. ápr. 30. 10:31
 10/13 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon sok függ attol,hogy alapbol milyen szinüek a fogak, mertha nem cigitöl,kavetol szinezödnek el, hanem eleve ugy "születtel", akkor sikalhatod mindennel, tökmindegy.A lanyomnal lattam, aki mindent megtett, de eredmeny semmi.Söt, a sok fogmosas ellenere is mennek tönke a fogai, altalaban cisztasodik a gyöker,kiesnek a tömesek es sajnos ez is genetikai örökseg.
2010. ápr. 30. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!