Jó fogorvos megfizethethető árakkal Budapesten?
Figyelt kérdés
Sima tömés, gyökértömés csere, illetve fogfehérítés érdekelne.2016. szept. 14. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ilyet még nem találtam ÉN Sem. Fehérítés nem jo
2/3 anonim válasza:
Az első aztán jó kisegített! :) De, hogy én válaszoljak a kérdésedre, nyilván mindenkinél változó a "megfizethető" kategória, de azt hiszem, ha ár-érték és minőség arányban a legjobbat szeretnéd akkor a Budapest Dentalt ajánlanám. Ráadásul nagyon kedves, profi fogorvosok, fájdalommentes kezelések, és szerintem azért az ár is megfizethető. De van honlapjuk is, esetleg nézz szét ott, mielőtt elmégy, így tudsz tájékozódni az árakról is. De ha az ár megfelel és elmégy, biztos nem fog bennük csalódni.
3/3 anonim válasza:
Én egy csepeli magánrendelőbe járok. Szerintem nagyon jól dogozik az orvos, és olcsóbb min a belvárosi menők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!