Rettegés a műfogsortól? Valakinek hasonló?
Másfél hete van meg a műfogsorom, csak felső, kivehető protézis. Azóta folyamatosan szresszelek miatta, nem tudok aludni, csak erőltetem magamba az ételt, nem esik jól semmi. Már pszichiáterhez kerültem miatta, így aludni tudok, de a félelem megmaradt. Volt már valakinek ilyen? Meg fogom szokni a fogsort és el fog múlni a folyamatos idegesség?
Valaki segítsen! :(
1-es: Azt sem tudom, hogy férfi, vagy nő vagy, de szeretnék egy témába vágó kérdést feltenni. Ha van párod, ő észrevett valamit a csóknál? Nem zavarja? Létszíves válaszolj, mert számomra fontos. Sok-sok év után úgy nézni, hogy lenne valakim, de félek, elmondani nem merem, hogy kivehető a fogsorom felül. Ha rájön, nem fogja visszataszítónak találni? Még csak most lenne a második randi, azaz a csók ideje.
Kérlek, ne tanácsoljátok, hogy már itt az elején mondjak el egy ennyire cikis dolgot. Ha később tudja meg, ha már van kötődés, biztos elfogadja, de az elején rizikós.
40+/N
Eltelt egy pár hét és teljesen megszoktam és megszerettem :) Már rutinosan veszem ki, rakom be, evésnél és olyan érzés mintha a saját fogaimmal rágnék, nekem szerencsére nem tör sehol, ügyes volt a doki :)
Nekem a párom nem zavarja, sőt azt mondja, hogy sokkal szebb vagyok így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!