Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik ezen a "kinövések" a számon?

Mik ezen a "kinövések" a számon?

Figyelt kérdés
A szám oldalán, a szélétől nagyon picit beljebb, mindkét oldalt van ilyen fura kinövés(az egyik oldalt nagyobb), mintha pattanás lenne vagy nem is tudom(de a bőrömmel egyszínű). Nem lehet kinyomni és sehogyse eltüntetni. Most szembesültem azzal, hogy nem mindenkinek ilyen:D Mi lehet? Mióta az eszemet tudom ott van.
2016. aug. 31. 04:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A bőrgyógyász sem tudta megmondani?
2016. aug. 31. 04:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam vele dokinál, fel sem tűnt, tök természetesnek vettem, hogy ott vannak csak mostanság elgondolkodtam azon, hogy vajon miért? (egyébként belül vannak a számban, rosszul fogalmaztam meg a kérdést). Viszont fogorvos se mondta még soha, hogy gond lenne, pedig gondolom ő már látta.
2016. aug. 31. 05:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fogorvos nem problémázott rajta, akkor te se tedd! Eddig se volt vele semmi gond, ezután se lesz, ha nem beszélsz be magadnak valami hülyeséget. (De az már lelki eredetű lesz, ha mégis.)
2016. aug. 31. 06:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Különosebbben nem foglalkozok vele csak most kíváncsivá tett :D
2016. aug. 31. 08:43
 5/5 Lilith1994 ***** válasza:
en kiskorban ragtam belul a szamat kicsit. ott van ketto kicsi bub ami nem mulik el. kerdeztem a fogorvost de azt mondta hogy nem problema. lehet neked is ilyened van ?
2016. aug. 31. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!