Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik fogszabályzó mennyibe...

Melyik fogszabályzó mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2hónap múlva lesz fogszabályzóm. Vagyis akkor kezdjük el az intézkedéseket, mert addig érettségi van:S Nem szeretnék fémet. Biztos tudjátok mire gondolok, de szakszavakat nem tudok:) Szóval olyat szeretnék, aminek a fog közepén lévő kis négyzet alaku valami fehér vagy átlátszó a sín pedig fém. Ez mennyibe kerül? tudja valaki? VAgy olyan létezik, hogy a sín IS átlátszó??és ha igen akkor az mennyibe kerül? előre is köszi:)
2010. ápr. 20. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Az átlátszó fogszabályzó, ha jól tudom 1 sin 200.000 kerül. Elég drága.
2010. ápr. 20. 21:30
 2/4 A kérdező kommentje:
de melyik fajtából, úgy h minden átlátszó úgy 200.000ft egy sín, vagy úgy hogy maga a sín fém csak a kis "csatok" átlátszóak?
2010. ápr. 20. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek kb reális árak.

2010. ápr. 20. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 6hónapja van. Csontszínű(fehér) a sín az pedig fém. nekem 150ezer volt a készülék, és havonta kell vissza járom az 8ezer/alkalom. De az ára attől is függ, hogy vidéken vagy Pesten csináltatod. Én Egerbe járok itt olcsóbb valamivel..
2010. ápr. 23. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!