Hogy oldaná meg ezt a problémát egy fogorvos?
Figyelt kérdés
Szóval a jobb alsó bölcsességfogam nem tud kinőni, mert oldalasan nől és tolja az összes többi fogamat. Az egyik fogamat elöl ki is nyomta már a sorból évek óta. Egyetlen egy fogammal van gond, méghozzá pont azzal, amelyik a ferdén álló bölcsességfogam mellett van. Ez a fog ki van egészítve kb. félig, mert annó letört.
Én a saját elképzelésem szerint kihuzatnám mellőle ezt a félig kiegészítettet és kész. Majd szeretném visszaigazítani fogszabályzóval ezt az elöl lévőt a sorba. Ha ezt így elmagyarázom neki, akkor megcsinálja? A másik kérdés, hogy ha kihúzza mellőle a fogat, a ferdén növő bölcsességfog nem fog hirtelen megindulni és ezáltal akadályozni a sebhely gyógyulását?
2016. aug. 26. 18:08
1/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gond csak felül. Ki lett húzva előle a fog,mondvan a bölcsesség majd szépen kitér. Jelzem,ez volt az iden 2eve...a fogam fele se nőtt ki azóta se es szinte mindig fáj. Nem eget rengeto de zavar.
2/3 anonim válasza:
Ha ferdén nő lehet jobb lenne a bölcsességfogat kiszedni, szájsebészeten úgy tudom rutinműtéttel kikapják.
3/3 anonim válasza:
A bölcsességfogat kell kihúzni. Ha ferdén nő az nem csak azért rossz, mert eltolja a fogsort, hanem kialakulhatnak olyan szögletek a ferdesége miatt amit nem tudsz tisztítani és összegyűlnek benne a baktériumok, ettől meg begyullad az íny és a fogbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!