Milyen fogkrémet tudtok ajánlani, amit tényleg segít a fehérítésben?
Elmondok neked egy tényt.
Vannak a több tíz- százezres fogorvosi beavatkozások, melyeket néha meg is kell ismételni, mert egyszeri kezelés esetén nem hatékonyat hosszú távon. Ebből kiindulva mondom, hogy hidd el , egy fogkrém nem tudja fehéríteni a fogad, kivéve ha szódabikarbóna vagy valami ilyen anyag van benne, de az KÁROS a fogaidra. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor menj el fogorvoshoz, és kérd ki a tanácsát.
Szia. úgylátom senki nem hisz semmiben:)
Én ajánlom neked az Elmex zöld-fehér változatát. Nem kifejezetten fogfehérítésre való, hanem az érzékeny fogakra. Én mindenkinek csak ajánlani tudom!! Nekem nagyon érzékenyek a fogaim, de másfél hét rendszeres használat után mintha elmúlt volna..nyugodtan ihatok hideget, nem érzékenyek a fogaim, emellett pedig sokkal fehérebbek mint voltak! És az elszíneződések is sokkal inkább fakultak! Én sem hófehér színt szeretnék, hanem igen a fehér csontszínt.
A blanx mi pontosan? hol lehet venni?
Köszi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!