Hogy kell eltenni "emlékbe" a kihúzott fogat?
Figyelt kérdés
Ma húzták a ki a bölcsességfogam,nekem tetszik,szeretném eltenni,szépen lemostam már,a de a gyökér vége lyukas,és van benne kivehetetlen,fehér anyag,mozgatható,de csúszós,nem birom kiszedni... Szóval,az egy idő után beleszárad,vagy mit csináljak vele,nem kezd el rohadni egy idő után? :D
Tudom hogy érdekes kérdés,dehát na. :)
2010. ápr. 20. 13:25
1/8 anonim 

válasza:

Érdekes kérdésre érdekes válaszom:A gyermekem tejfogai a pénztárcámban csörgedeznek, komolyan.
2/8 Réti bubuzér 

válasza:

Három egyszerű lépésben:
1. kinyitod a dobozt (zacskót, vagy amibe tenni akarod)
2. beleteszed a fogat
3. becsukod a dobozt (zacskót, vagy amibe tenni akarod)
3/8 anonim 

válasza:

Az a lényeg, hogy érje levegő. Tehát ne zárd be sehová. Anyum az öcsémét beledobta egy használaton kívüli vázába míg tényleg jól leszáradt. Én is szeretném eltenni a fiam tejfogait, ennek egy olyan dobozt fogok készíteni, ahová egyenként beletehetem őket olyan sorrendbe, ahogy a szájába voltak. Nem akarom hogy bármi bajuk legyen.
4/8 anonim 

válasza:

Kinder-tojás kapszulájába :D (igaz, úgy nem éri levegő)
5/8 A kérdező kommentje:
Oké,a harmadik válaszoló megértette a kérdést. :D
2010. ápr. 20. 16:11
6/8 anonim 

válasza:

nekem úgy van megcsinálva az első fogam, ami kiesett (első alul) hogy a nyakláncomon van. raktak a végére arany foglalatot és ráraktam az arany nyakláncomra. nagyon különleges, senkinek nem láttam még.
7/8 anonim 

válasza:

Én mindig is egy zárt ékszeresdobozkába tettem a tejfogaim, és semmi bajuk nem lett úgy sem, pedig nem tegnap hullottak ki.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem is húztak fogat nekem a ultrás/hipos vizet mondták h legyen benne pár óráig és utána bele tehetem egy zacskóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!