Cik lenne 18 évesen fogszabályzót rakatni?
Figyelt kérdés
Alsó-felső, fém, sajnos nincs keret porcelánra és SZTK-ban elvállalnak kedvezménnyel. Szerintetek ciki lenne? Nagyon félek, pedig még az első konzultáció sem volt meg.2016. aug. 20. 01:54
2/12 anonim válasza:
Nem cink, mert a jobb fogakért teszed!
Nézd: Mondok élő példát. Párom mai napig bánja, hogy nem vette igénybe s kiállnak az egészséges fogai, most meg idősebb korba csináltathatja a jóval drágább műtéti beavatkozásos helyrerakást, ami fájdalmas is :D
Szard le hogy viselned kell pár hónapot esetleg fél éveket... Legalább ha nagyobb korodba mosolyogsz nem kell szégyelned. Az a cink, ha semmit se teszel érte hogy jobb legyen. Vállald be! ;)s vigyázz rájuk, ne szégyenkezés miatt ne nevethess szabadon.
3/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki meg nézd a jó oldalát legalább szép és egészséges fogaid lesznek. :)
4/12 anonim válasza:
Abszolút nem gáz, sőt! Nekem kifejezetten bejönnek a fogszabályzós csajok, tök aranyosak szerintem. Mindig az jut eszembe hogy sok hülye csúfolódik, bezzeg 1-2 év múlva meg irigykednek majd, milyen szép fogaid vannak.
5/12 anonim válasza:
"műtéti beavatkozásos helyrerakás" Ez mi is pontosan? Ilyen létezik? :O
7/12 Sunshinedoll válasza:
Nem. Én 21 évesen csináltattam, van olyan ismerősöm, aki meg 25, olyan is, aki 36 évesen.
8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ha alulra-felülre kell, akkor azt egyszerre rakják fel, vagy ha az egyiket leveszik utána megy fel a másik?
2016. aug. 20. 19:44
9/12 anonim válasza:
Ciki nem ciki nekem 29 évesen van!Azért akartam/kellet mert nagyon rosszul álltak a fogaim,kuszák!
Nem egyszerre rakják fel!
10/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:)
2016. aug. 21. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!