Bölcsességfog műtét után ez normális?
Figyelt kérdés
Augusztus 1-jén műtötték ki a bal alsó b.fogam, most vettem észre hogy a helyén ilyen pici fehér foltok vannak fogalmam sincs mi ez.. mostam,öblögettem de semmi. Talán keménynek mondanám. Minden utasítást betartottam tejtermékekkel mindennel. Varratszedésnél nem volt semmi probléma.Mit tegyek?2016. aug. 16. 12:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha van egy kis időd, szaladj el háziorvoshoz, vagy a fogorvosodhoz, és mutasd meg neki. De csak akkor, ha úgy érzed valami nem oké. Ha nem fáj, akkor lehet, hogy csak gyógyul. Bár nem vagyok fogorvos, így nem akarok hülyeséget mondani, de ha aggódsz akkor leginkább orvos tud neked válaszolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az lesz csak ma lekéstem a rendelést de nagyon aggódom.
2016. aug. 16. 13:03
3/4 Yolo2 válasza:
Habár a leírás alapján nem tudok biztosat mondani, de én is láttam fehéres részeket a fogak helyén, de elmúltak. Mindemellett inkább menj vissza a dokidhoz, ő biztosra megmondja mi az.
4/4 A kérdező kommentje:
Na leírom hátha vkinek segít. Elmentem a fogorvosomhoz, azt mondta minden rendben, az a heg amit látok, szépen gyógyul.
2016. aug. 17. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!