Hogyan megy a bölcsességfog műtét az ADAMANTIN KFT. Ben?
Sájszebészhez menj, csak azoknak van igazi gyakorlata műtétben, vagy húzásban.
Nekem 8 fogamat távolították el a Sanoralban budapesten, mert ezt kértem, nem a toldozgatást foltozgatást.
Aláírtam a papírt, csináltak egy röntgent, beadta az aranylövést, kb 5 perc alatt kikapkodta, szépen levarta, 3 nap múlva már ettem. Egy hét múlva kiszedte a varratokat, és azóta a közérzetem is sokkal jobb, nameg a szájszagom is elmúlt. Előtte meg úgy ittam a szájvizet mint más a vizet. A fogorvos meg gyökérkezelgetni akart meg játszadozni, meg koronát rakni a régi betört gyökérre is kösznem! Kifizettem a 120.000 -t oszt csá!
Inkább élek fogak nélkül mint kopaszodok meg, vagy leszek reumás, vagy kapok sztrókot, infarktust 30 évesen, vagy lesz olyan problémám amire az orvos csak széttárja a karját és annyit mond hogy "autoimmun" betegség, meg korral jár.
Valódi fogmegtartó kezelés nem létezik, legalábbis a halandóknak tuti nem. Amelyik fog kilyukadt vagy már megfúrták a fogbélig annak már romlik a keringése, és ezáltal az anyagcseréje is. A gyökérkezeltnek meg gyakorlatilag nincs is anyagcseréje, szóval ha ott bármilyen baktérium megtelepszik az egy gócpont a testedben amivel a szervezet nem tud mit kezdeni, és a szájon, az ínyen keresztül szépen mérgezed a vérkeringésed a különféle coccusokkal, egyebekkel. A fogmosás meg kb 30 percig véd a baktériumok ellen, sok helyre meg el sem jut.
Uh vigyázz a fogaidra, és ne nagyon engedd megfúrni vagy tömni őket! Inkább fogszabályoztasd, igyál tejet, és ne igyál foszforsav tartalmú üdítőt (Kóla) csak 17 éves korod után heti egyszer max (gátolja a kalcium felszívódást a belekben).
Egyébként ha minden bölcsességfogadat kiszedik, nem biztos, hogy kell fogszabályzó, mert maguktól is besorakoznak, csak kicsit hosszabb idő! Én nem dobnék ki erre ennyi pénzt!
A fogszabályozás amiatt kell, hoyg a fogak ne szoruljanak egymásnak túlzottan mert akkor a hőhatások miatt a zománc bereped, és ott indul el a szuvasodás.
Ha a bölcsességfogaidat időben kiműtik mindenhonnan alulról, felülről is akkor lehet, hogy nem fog kelleni.
Ha mégis torlódnak a fogaid, akkor kapasd ki a szemfog mögötti kisörlőt egyik oldalon, vagy hátulról ha van olyan ami befelé fordul a nyelved felé akkor azt mert 4-5 év alatt maguktól beállnak sorba és nem dobtál ki az ablakon egy rakás pénzt, ami nem is biztos hogy eredményt hoz hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!