Nem nő bölcsességfogam, ez baj? Meddig normális, ha nem kezd el nőni? Van, hogy egyáltalán nem nő ki? 18 és fél éves vagyok.
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 18:48
1/7 anonim válasza:
Nyugi, sok embernek nem nő ki soha a bölcsességfoga. Attól, hogy nem nő ki, nem lesz semmi bajod
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, ez teljesen normális!
Van akinek csak a húszas évei elején nő ki a bölcsességfoga, van akinek soha!!! Tehát van még időd!
A bölcsességfogaknak különben sincs semmi szerpük a rágásban, emésztés folyamatában, tehát egészséges maradsz nélkülük is!
Ráadásul villámgyorsan el is romlanak...
3/7 anonim válasza:
Nekem is van olyan, ami csak 20 éves korom után nőtt ki. Örülj neki, hogy nincs, mert tényleg sok gond van velük. Hátul vannak, nehéz tisztítani, hamar kilyukad.
4/7 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy vannak fogcsíráid. Ha aggódsz, csináltathatsz panorámaröntgent, abból minden kiderül, az is, ha esetleg rossz helyen vannak. Nekem huszonévesen nőttek ki, nem veszem hasznukat.
5/7 anonim válasza:
A bölcsességfognak nincs semmi funkciója. Az evolúció során maradt meg,régen az embereknek szélesebb volt az állkapcsa. Van akinek nő meg van akinek egyáltalán nem.Általában 20-25 éves kor között szokott.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem nem is nő ki, ahogy hallom tényleg csak baj van vele. És köszönöm a tippeket.
2016. aug. 8. 11:34
7/7 anonim válasza:
28 éves vagyok és nem nőtt ki egy se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!