Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik fogam fáj?

Melyik fogam fáj?

Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 00:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Leírom mi történt, zsinorban dolgoztam és arcom az orr felé megduzzadt egy csikban és nyomásérzékeny volt. Van egy négyes hidam ott fáj. Szentkirályiba elmentem csináltak egy OP. Kiderült a bal felső 2es messzebb a hídtól ott van a gond. Mondták két lehetőség vagy gyökérkezelés de az nem biztos a húzás biztosabb, igaz tegnapelőtt pénteken húzták. A duzzanat maradt ,de kezd lemenni ,már csak egy helyen érzékeny az orr mellett egy ponton. Gyulladáscsökkentőt semmit nem irtak ,éjszakára vettem be rubophent. Sok problémát tud okozni egy fog.
2016. aug. 7. 00:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Mikor gyerek voltam egy néni mesélte az orvosnál .67-ben nem nagyon volt röntgen, főleg vidéken. A néni nem tudta balra fordítani a nyakát, elküldték fogászhoz pár hónap alatt mondta valaki ez a fog okozhatja. A fogorvos"egy jó fogat kihúzni".Húzza ki mondta a néni .Mikor kihúzták valami fekete genny jött ki belőle. Fél óra múlva már tudta forgatni a nyakát.
2016. aug. 7. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, sok problémát tud okozni egy fog. Jó hogy kihúzattad. Tegyél rá egy kis jeget (száraz ruhába csavarva) és hamarabb elmúlik a duzzanat.
2016. aug. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!