Ma húzták ki a fogam, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ma kihúzták a fogam, de sajnos a gyökérből maradt bent darab. Beküldtek holnapra szájsebészetre,mit fognak ott csinálni? Ha nem tudnak holnap ellátni mennyire fog fájni hogy bentmaradt a foggyökér?#fog #sebésuet
2016. júl. 26. 16:29
2/5 A kérdező kommentje:
És a szájsebészeten mit fognak csinálni?
2016. júl. 26. 16:42
3/5 anonim válasza:
Kiszedik. Szájsebészeten durva dolgokkal találkoznak, és mindent megoldanak.
Ne félj, megnézik, adnak egy fájdalomcsillapítót és pillanatok alatt túl leszel rajta.
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon mélyen van, akkor felvágják, kiszedik, összevarrják.
Ha nyitott és látszik vagy felületes, akkor kipiszkálják, hallottam már olyanról, hogy összezúzzák valahogy és szép lassan kiesik a fogínyből.
Nekem is mikor húzták a fogam, maradt benne icipici fog, és az fél év után kijött belőle és kipiszkáltam fogkefével.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. júl. 26. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!