Sebbe ment ételmaradék! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kihúzták 4 fogamat, nem tudtam normálisan enni egy hétig. Tegnapelőtt húzták az utolsót. Próbáltam a régebbi húzásoknál rágni (nagyon nagyon puha párolt csirkemell) erre belement a friss sebbe egy nagyon pici. Mit tegyek?2016. júl. 26. 12:48
1/2 anonim válasza:
Sima öblögetés nem segített? Én vissza mennék a dokihoz, mert ha magadnak babrálod könnyen ott maradhat egy kis darab és begyulladhat.
2/2 anonim válasza:
Ne öblögess (még a mai nap semmiképp), inkább csak igyál vizet, hátha a nyelvmozgástól kijön. Ha nem jön ki, óvatosan puha sörtéjű fogkefével próbált meg a sebből kifele söpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!