Hogyan kezdjem el a fogszabályzást?
Figyelt kérdés
Rendbe tetettem az összes fogam illetve most szerdán voltam a szájsebészeten ahol kihúzták az egyik fogam. Most már csak a fogszabályzó hiányzik hogy magabiztos legyek. Mi az első lépés? Akinek pedig van az leíná hogyan történik ez az egész. Illetve még nem vagyok 18 mennyi támogatás jár rá és azt hogyan kell kérni?
17/l
2016. júl. 16. 15:08
1/5 anonim válasza:
Az első lépés: Elmész egy fogszabályzó orvoshoz és felteszed neki ugyan ezt a kérdést.
2/5 A kérdező kommentje:
Na jó ez igaz :p
Meddig kell várni az ínyemmel hogy begyógyuljon a fogszabályzáshoz? Tudom hogy egyik művelet se egyik napról a másikra megy. Vagy van köze egyáltalán egymáshoz?
2016. júl. 16. 15:33
3/5 anonim válasza:
Fogszabályzásra ha jól tudom (legalább is anno mikor én kezdtem) csak beutalóval lehet menni. Elmész fogorvoshoz, ő tud írni. Az, hogy kihúzták most a fogadat, semmiben nem hátráltat, bármilyen gyorsan is haladnak majd a dolgaid a fogszabályozással kapcsolatban, legalább 1-1,5 hónap de inkább több, mire eljutsz oda, hogy feltegyék.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. júl. 16. 16:01
5/5 anonim válasza:
Egyébként nekem úgy zajlott, hogy elmentem a beutalóval, elküldtek először röntgenre, az alapján eldöntötték, hogy rögzített fogszabályzóra lesz szükségem, be kellett fizetni az árát, mivel 18 év alatt támogatott, pontosan nem tudom, de kb 40 ezer körül van egy fogsorra ennek az ára (nem maszek, hanem állami orvosnál). Kaptam ezután egy időpontot lenyomatvételre, ez az amikor azt a gyurmaszerű anyagot ráteszik a fogadra és ugye ez alapján készítik majd el a készüléket. Legközelebbi alkalommal szeparálásra kellett mennem, és erre rá pár nappal pedig megtörtént a felragasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!