Átlagos foghúzás -ra menyi szabadnap jár?
Figyelt kérdés
Gondolom sok mindentől függ,de nem sok tapasztalatom van-e téren!2016. júl. 11. 22:06
2/8 anonim 

válasza:

Miért kéne szabadnap? Nem értem.
3/8 A kérdező kommentje:
Meddig nem ajánlatos dolgozni?
2016. júl. 11. 22:18
4/8 anonim 

válasza:

Hajolgatni/emelni nem ajánlott az első 12 órában.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom a foghúzás napja és + egy nap amig nem kell melóznom!
2016. júl. 11. 22:29
6/8 anonim 

válasza:

erre ne vegyél mérget. max kiiratod magad a háziorvosoddal...
7/8 anonim 

válasza:

De ez csak egy foghúzás... Még ha varrnak, akkor sincs semmi, másnap lazán lehet dolgozni. Vagy valami speckó munkád van, ahol egy minimális kis sajgás is bekavar? Létezik egyáltalán olyan munka?
Ha nem nagyon fáj, akkor pedig munkaidő után megy el az ember és kész. Persze ha olyan a munkaideje és a fogorvosa rendelési ideje, hogy ez nem megoldható, az más, de alapból én mindig munka után jártam fogorvoshoz, mégpedig rengeteget. Nem is értékelték volna, ha évi sok napot kivettem volna ilyen apróság miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 11. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!