Éjszakai fogszabályzó. Milyen?
Ha nem vagy még 16 akkor megvan 15-ből.
Az éjszakinak műanyag a szájpadlásrésze ami meg a fogat "szabályozza" sín az fém
Meddig kell hordani? az sokmindentől függ, sőt az is lehet hogy éjszakaival nem is lehet megoldani
Kivehető fogszabályozó készülékek
Kivehető fogszabályozó készüléket többnyire gyermekkorban használnak, vagy egyszerűbb fogelmozdításokra felnőttkorban. (ld. Gyermekkori fogszabályozás, Felnőttkori fogszabályozás). Ezek a kivehető készülékek készülhetnek különálló módon egy-egy állcsontra, de vannak olyanok is, amibe mindkét fogsor beleharap és így fejt ki a fogelőtöréskor hatást a fogakra és az állcsontok növekedésére.
Miután ezek a készülékek műanyagból készülnek anyagukban színezhetőek a szivárvány minden színében, különféle matricát lehet beléjük tenni, a páciens nevét is bele lehet írni és csillámporok különböző árnyalata közül lehet választani. Vannak, viszont olyan kivehető készülékek, amelyek gyárilag előkészítettek és méret alapján az orvos választja ki őket. A kivehető fogszabályozó készülékek érthető tulajdonsága az, hogy nagyban függ hatékonyságuk attól, hogy a páciens milyen rendszerességgel és naponta mennyi ideig viseli azokat. Ezeket a készülékeket többnyire éjszaka, vagy éjszaka és néhány nappali órában kell viselni.
Sajnos erre csak a doki tud válaszolni.
Van akinek elég egy éjszakai van akinek nem, és van akinek fel se teszik mert azt mondják úgyis szétcsúszik
szia
nekem volt éjszakai fogszabályzóm. Nekem elsősorban a harapás szabályozása volt a cél. Az szerencsére rendbejött... remélem ilyen is marad
a fogaimon nem sokat változtatott. De ha csak a résekkel van a gond, akkor szerintem nem kéne sokáig hordanod a rögzítettet mint vki olyannak aki ki tudná harapni a pókot a sarokból.
Szerintem minél hamarabb csináltasd meg mert 18+ nem jár tb
nekem olyan 4-5.000 ft volt
17 éves vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!