Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Más is öklendezik, vagy van...

Más is öklendezik, vagy van hányingere ha sokáig matatnak a szájában?

Figyelt kérdés
Ha sokáig matat a számban a doki akkor iszonyatos hányingerem lesz gyakran öklendezek is,most új dokikhoz megyek mondtam neki és azt mondta akkor hogyan csinálja még a fogam,előző dokim megértő volt ha elkezdtem érezni felemeltem a kezem és pár mp pihenőt tartott,és folytatta,de már megkaptam másik dokiktől h csak szimulálok,meg beképzelem,pedig nem,mit tehetnék ellene,vagy más is volt így?vagy miért nem értik meg?
2016. jún. 30. 21:37
 1/2 Eszter76 ***** válasza:

Igen, én is. A hátsó fognál a fogröntgen a legrosszabb, amikor azt az izét jó hátra bedugják a számba. :-( Ha nem megértő a doki, az nagyon gáz és csak ront rajta - nem tudsz máshoz menni?

A következők segítenek (ha új dokihoz mész, ha maradsz):

- Fogorvoshoz soha ne menj éhesen! Az üres gyomorban tobzódó gyomorsav a stresszel erősítve nem túl nyerő.

- De ne egyél nehéz ételeket se - ugyanazért.

- Próbálj az orrodon levegőt venni - ezt amúgy mondani is szokták.

- Bármilyen nehéz is, próbálj nem a kezelésre gondolni. Én azt szeretem, ha dumálós a fogorvos - volt egy, aki végig poénkodott az asszisztensével, nála nem is volt sose gond (olyan viszont volt, hogy abba kellett hagynia, mert annyira röhögtem valamelyik poénján). Ha nem dumál, elmerülhetsz a saját gondolataidban is (pl. tervezd meg a következő napod).

2016. jún. 30. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Sürgősen kell mennem mert terhes vagyok,sokáig húztam ez miatt, az előző jó volt mert megértő volt,közben dumált nekem,ha kellett megállt de elment nyugdíjba,ez még fiatal,de nem tetszett neki,láttam rajta,majd lehet megmondom a nővérkének beszéljen nekem,mikor megnézte a doki a fogaimat akkor is beszélt a nővér,legalabb nem vettem észre mit csinál a doki.
2016. jún. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!